Újra a Magyar Mentőmotor Alapítványt segtíti a Dottore!

AGV K3 Dreamtime bukósisak

Nem először tesz nagylelkű felajánlást a kilencszeres vb győztes, kétség kívül a világ legjobb motorversenyzője, Valentino Rossi. A Dottore felajánlásának kedvezményezettje a Magyar Mentőmotor Alapítvány!

A Dottore a doktorokért program – hálistennek – nem először valósul meg. Valentino Rossi dedikált sisakját ajánlotta fel jótékonysági árverésre. A motoros ereklye (amely a rajongók számára valóban felbecsülhetetlen értéket képvisel) értékesítéséből származó bevétel a Magyar Mentőmotor Alapitványé. Sajnos a szervezet költségvetése több sebből vérzik pedig tagjai – szó szerint – hőstetteket hajtanak végre.

A jótékonysági akció elindítója és fontos láncszeme a Bridgestone, aki a MotoGP hivatalos abroncs beszállítója. Valentino Rossi pedig az ő köteléküket is erősíti, hiszen tesztpilótaként működik közre a Bridgestone verseny és polgári közlekedésre szánt abroncsainak fejlesztésében.

A Bridgestone Magyarország Kft. arra bíztatja a rajongókat, hogy vegyenek részt a licitben az egyedi sportereklyéért. Ezt egyébként mindenki megteheti egy regisztráció után. Az akcióra ezen a weboldalon lehet jelentkezni. Remélem a győztes a nyárigumi szerviz olvasói közül kerül majd ki és küld egy képet is a sisakkal! A sisak egyébiránt egy AGV K3 Dreamtime bukó.