A szokásos jó hír a Hankook-tól

Hankook abroncsadomány

Rendszeresen beszámolok magyarországi jótékony akciókról, melynek szereplői a gumiabroncs gyártók. Az európai ellátását Magyarországról, a rácalmási üzemből ellátó Hankook Tires, többször is felhívta már a figyelmet, illetve szerzett magának egy-egy nagy „reputációs pirospontot”  Értékteremtő Programjával.

A kezdeményezés harmadik éve tart. A 2014-es évben a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság lett a kedvezményezett, melynek értelmében nem kevesebb, mint 10 millió forint(!) értékben kaptak gumiabroncs adományt!

A szervezetnek mind a nyári, mind pedig a téli (gumi) időszakban akad tennivalója. Elég ha az árvízvédelmi munkálatokra, vagy a tavaly március 15-i havazásra gondolunk. A gumiknak tehát ismét jó helye lesz, a Katasztrófavédelem gépparkjára mindenféle segítség ráfér.

A Hankook azonban nem áll itt meg. Hirdetményük szerint, további 10 millió Ft összértékű abroncsadomány vár kiosztásra, kisebb non-profit szervezetek között! Az adományakcióról bővebben a www.hankookadomany.hu-n lehet olvasni, illetve a pályázás is itt folyik.