Megszerezheted Valentino Rossi sisakját!

Valentino Rossi - The Doctor a doktorokért

A Bridgestone-tól kaptuk a hírt, ami egész biztos megmozgatja a motorsport rajongóit. Valnetino Rossiról lesz szó, aki felajánlotta 2010-ben viselt, dedikált sisakját árverésre. A Doktor becenévre hallgató motoros (aki számos rekordot és bajnoki címet szállított már a MotoGP versenysorozatában) sisakját, március 22. és április 5. között lehet megkaparintani. Ebben az időben tart ugyanis az árverés.

A cél természetesen jótékony. Ha már motorozás és doktor, a licit bevételét – stílusosan – a Magyar Mentőmotor Alapítvány és 33 fős legénysége kapja, akik nevéhez százhetven élet megmentése és közel 50 sikeres újraélesztés fűződik. Ez pedig még Valentino Rossi teljesítményét is bőven lekörözi! (Utóbbi végignyerte a különböző sorozatokat, a 125 köbcentitől a 990-es és 800-as kategóriáig.)

A Bridgestone – aki a licitet és a kampányt életre hívta – a MotoGP kizárólagos gumiabroncs beszállítója, így valamilyen szinten hozzájárult Valentino Rossi sikereihez is.

A The Doctor – a doktorokért elnevezésű kampány és a licit részletei az alábbi linken elérhető:

http://sisaklicit.rentit.hu/index.php/user/logout

Aki teheti, szálljon be a gumiabroncs gyártó által meghirdetett licitbe, hiszen a cél is nemes és nem mindennapi motoros ereklyét szerezhet be a győztes licit gazdája!

Licitálj Valentino Rossi sisakjára - Bridgeston jótékonysági kampány