Marad a Kanadai Túraautó Világbajnokság abroncsszállítója

CTCC logo

A (méltán népszerű, prémium abroncsgyártó) Continental megújítótta szponzor szerződését, a Kanadai Túraautó Világbajnokság szervezőjével, így továbbra sem a gumikon fog múlni egy-egy CTCC csapat sikere vagy bukása.

A szerződéshosszabbítás további 3 évre garantálja a Continental versenygumik részvételét a CTCC sorozatban, melynek hivatalos gumiabroncsa a Continental ExtremeContact* lett. (A szerződés pénzügyi részleteit nem közölte egyik fél sem.)

A sorozat elnöke, John Bondar büszkeségét fejezte ki, hogy továbbra is a Continental-lal dolgozhatnak együtt, egyben szerencsésnek érezte magát, hogy ilyen partnerük lehet. (Egyébként ez nem kis eredmény a német Continental részéről, hogy a – lényegiben – vevő oldal lesz büszke, hogy a cég termékeit használhatja.)

A CTCC érdekessége, hogy Marie-Laurence Paquin személyében egy hölgy versenyző is rajtvonalhoz áll, Kanada egyetlen professzionális autóverseny sorozatában.

*A Continental ExtremeContact DWS (a rövidítás a Dry, Wet és Snow szavakból ered) egy kifejezetten verseny célra gyártott UHP (négyévszakos) radiál abroncs, egyedi aszimmetrikus mintázattal.