Juve: Az öreg hölgy Goodyear papucsokon

Juve

Vannak itt Juve rajongók? Ha igen, gondolom nem gondolták, hogy egy alapvetően nyári gumikkal foglalkozó blogban feltűnik szeretett csapatuk. (Habár a Bayern és a Dortmund már vendégeskedett nálam egy bejegyzés erejéig.)

A kapcsolatot a Goodyear abroncsgyártó jelenti. A 2011/12-es szezon óta ugyanis, Goodyear abroncsokon szállítják a Juventust az idegenbeli mérkőzésekre. (Persze amikor nem repülővel mennek.) Már a második éve tehát, hogy valamilyen szinten, a Goodyear is hozzájárul a zebrák sikereihez, téli és nyári körülmények között is.

Ami lényeges szempont volt, hogy télen se a hó, se a jég ne akadályozzon meg minket a meccsekre való eljutásban, valamint kényelmesen utazzanak játékosaink. Ezt pedig a Goodyear Marathon Coach biztosítja.

Az abroncsok biztosításán túl, a Goodyear kampányaiba is bevonta a Juvét. A csapat válogatott védője, Giorgio Chiellini például, aktív szerepet tölt be, Goodhero bemutatásban, aki a gumi cég rajzfilmfigurája. Goodhero oktató szerepet tölt be, célja a vezetésbiztonság, a gumiabroncsok karbantartásának mélyítése és persze a Goodyear cég hírnevének öregbítése. Íme:

Chiellini és Goodhero