iPhone és Android alkalmazás a Goodyear-től

Goodyear Highway Helper

Írtam már egy kifejezetten okostelefon használóknak szánt cikket, amelyben 6 olyan applikációt mutattam be, ami megkönnyítheti az autósok dolgát.

Ma egy hetediket is hoztam, egyenesen a Goodyear-től. Íme, az ingyenesen elérhető Highway Helper.

A Google Play egyenesen „Must have”, azaz kötelező darabnak definiálja az alkalmazást, amely lépésről lépésre haladó autószerelési és egyéb karbantartási folyamatokat tartalmaz, illetve tesztelhetjük tudásunkat vezetés-, és gumiabroncs biztonsági kérdésekben. (Utóbbi ránk is fér, hiszen nem nagyon vagyunk tisztában a gumik biztonsági szerepével, a Goodyear kutatása szerint.)

Talán a legnagyobb előny – kiegészülve persze az előzőekkel – a beépített gyors segélyhívás. Így nem fordulhat elő, hogy a rendőrség, a tűzoltóság, a mentők vagy a központi diszpécser telefonszáma ne jutna eszünkbe. Sőt, egy gombnyomással tárcsázhatjuk őket.

Ha gumiabroncs szervizre vagy kereskedőre van szükségünk egy idegen országban, jól jöhet a Goodyear dílerek listája, a hozzájuk kapcsolódó térképpel.

„Szerettünk volna egy értékes és praktikus szolgáltatást előállítani az ügyfeleinknek, ami a legnagyobb szükséghelyzetekben is rendelkezésre áll. Mindamellett szórakoztató is – a játékokon keresztül, aminek eredményei megoszthatók a közösségi oldalakon is”. Tudtuk meg a Highway Helper hátterét Daniel Lloyd, Online marketing menedzser jóvoltából.

Az applikáció 4,8 csillagot átlagolt az 5-ből, a felhasználók értékelése alapján.  (Google Play)