Hogyan lesz egy gumiabroncs a foci edzés szerves része?

Tevez

Érdekes fociedzésen vannak túl az olasz Juventus labdarúgói. A tréningen az alapvető felszerelések mellett a gumiabroncsok is előkerültek, sőt fontos szerep hárult rájuk.

Az első feladat egy sima szlalom volt, ahol a bójákat helyettesítették a gumik. Na jó, szándékosan csigázom az olvasókat. Egyáltalán nem csak egy unalmas és statikus szlalomról van szó, hanem ennél többről, de nézzétek meg a videót!
A feladatot a spanyol baszk Llorrente és az argentin Tévez teljesítette a leggyorsabban, igaz előbbi elvétette a végén a lövést, míg a másik két versenyző (a két olasz válogatott játékos) eltrafálta a bábut, ahogy Carlos Tévez is. Ezt követően lőgyakorlatot tartottak a játékosok. Egy „befalazott” kapun három, különböző méretű lyukon kellett a labdát átrúgni. Carlos Tévez itt is győztesen jött ki a feladatból. Ezután újra előkerült az abroncs.

A gólvonal előtt elguruló, mozgó célponton keresztül kellett a labdát a kapuba rúgni. Mondanom sem kell, ismét az argentin csatárnak kellett tapsoljon Fernando Llorente, Fabio Quagliarella és Andrea Barzagli.

A juventus egyébként már szerepelt itt a nyárigumi szerviz blogban. Akkor a Goodyear-rel kötött megállapodásról és egy kampányszerűen felbukkanó szuperhősről írtam.