Gumiabroncsok jótékony céllal

Magyar Gyermekmentő Alapítványnak

Jótékonysági akciókról mindig szívesen olvas az ember. Pláne ha tényleg jó helyre kerülnek adományok. Méghozzá értelmes, értékes adományok. Márpedig a gumiabroncs szettek sok helyen – ahol ez még csak nem is kellene, hogy felmerüljön – hiánytermék.

Másrészről, az Országos Mentőszolgálat minden nemű adományt megérdemel. Így gondolta ezt a Bridgestone is és tartotta magát korábbi szokásához. Idén a Magyar Mentőmotor Alapítvány járműveit szerelték fel új abroncsokkal. (Ami a konkrét mintázatot illeti, Battlax BT-023, BW501 és B03 prémium gumikról beszélünk.)

A szervezet 6 motorja és 2 nagyrobogója lesz felújítva, gumiabroncs fronton. Azt hiszem ez az akció nem szorul magyarázatra. A jobb tapadás bizony életeket fog menteni!

A másik – szívderítő – akció az Apollo Vredestein Kft nevéhez fűződik. A cég már a 2013-as évben adományozott téli és nyári gumiabroncs szetteket a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak, ezért idén más jellegű adomány mellett döntöttek.

Marketing akciójuk keretein belül, minden eladott szett abroncs után egy bizonyos összeget elkülönítettek az Alapítvány számára. A kampány lejártával több mint 1 millió egyszázezer Ft gyűlt össze. Az összegből pedig új, kiváló minőségű mobil lélegeztető gépet szerzett be a Gyermekmentő Alapítvány.