Nyereményjáték függőknek – gumiabroncs akciók itthonról

nyárigumis nyeremények

Azzal, hogy beköszönt a nyári szezon (mármint a gumiszervizekben), beindulnak a különböző promóciók is. Van közöttük elég nevetséges, de vannak különösen nagy értékű ajándékkal, vagy nyerési eséllyel kecsegtető gumiabroncs akciók is.

Összeszedtem párat, ami talán cselekvésre készteti majd a nyereményjátékok kedvelőit. Már most szólok, lesz itt minden. Sörhétvégétől B-osztályos Mercedesig.

Nyárigumis nyeremények

Michelin akció

A Michelin promóció szlogenje, „Jusson messzebbre Michelin abroncsokkal!” Emögött pedig egy 18 000 Ft értékű üzemanyagkártya áll, ami négy nyári abroncs vásárlás esetén szerezhető meg. (És persze nyilván benne van az üzenetben a cég energiatakarékossági törekvése is, amely olyan abroncsok gyártásához vezet, mint az Energy Saver.)

Michelin akcióA 2013.05.13-ig tartó Michelin akció részleteit itt találjátok.

Semperit akció

A következő nyeremény kicsit furcsa nekem, a téma miatt. Egy szett Semperit nyárigumi megvásárlásával ugyanis osztrák síhétvégét lehet nyerni 2 fő részére. A nyeremény maga rendben is van, hiszen kiváló kikapcsolódást nyújt a kapruni sípálya, csak számomra a nyári gumiktól idegen. Ausztriáról és a gumikról eleve az jut eszembe, hogy hólánc és téligumi nélkül „szóba sem állnak az emberrel” az alpesi utakon. (Azt őszintén megmondom nem néztem utána, hogy a nyeremény meddig használható fel, de így elsőre idegennek tűnik az ajándékválasztás.)

Semperit akcióA 2013.05.05-ig érvényes Semperit nyárigumi akció szabályzata letölthető innen.

Bridgestone akció

A Bridgestone sem akart lemaradni a Michelin mögött és szintúgy üzemanyag utalvánnyal ajándékozza vásárlóit. Ha már a Semperitnél megfogalmaztam egy kisebb kritikát, itt is megemlítem, hogy az ajándék eljuttatása a jogosulthoz kissé sziszifuszi, hiszen a megvásárolt és felszereltetett nyárigumi szett számláját és a promóciós szelvényt postán kell eljuttatni a Bridgestone Magyarország Kft.-hez. Kényelmesebb lenne, ha a vásárló azonnal kézhez kapná a benzinkártyát és még hazafelé megtankolhatná autóját. Bridgestone akcióPromóció vége: 2013.04.30. Részletek.

Barum akció

A Barum gyár a low budget kategóriás abroncsok piacán van régóta jelen. Most futó akciójával csehországi sörhétvégét lehet nyerni, 2 fő részére 2 éjszakára. Az úti cél Velkopopovice, ami a Kozel sör reklámjaiból lehet ismerős. Az eddigiekhez hasonlóan, egy garnitúra nyári abroncs megvásárlása esetén lehet esélyünk Csehországban sörözni. Barum akcióAkció vége: 2013.05.05. (A részleteket pedig a Semperit alatt lévő linken találjátok)

Nokian akció

Nekem valamiért egyik kedvencem a Nokian gumi márka. A téli abroncsok tekintetében eddig is sokszor megverte a világot (különösen Hakkapeliitta családjával), de újabban a Nokian nyári gumik is kiemelkedően teljesítenek. (Ha még nem olvastátok az idei ADAC nyári teszt eredményeket, itt megtehetitek.)

A Nokian nyárigumi akció keretein belül – a Michelin és a Bridgestone után – szintén üzemanyag utalványt zsebelhetünk be. Az eltérés az előző kettőhöz azonban, hogy egyrészt nem postai, hanem SEM játékról van szó, másrészt nem a garantált, de kisebb összegű kártyán van a hangsúly, hanem a sorsolás útján megnyerhető (3db) 150 000 Ft értékű nyereményen. Ebből azért pár ezer kilométert elautózhatunk új Nokian nyárigumi szettünkön.

Nokian akcióA Nokian játék 2013.04.27-ig tart. (A játékszabályzat itt érhető el)

Matador akció

Nincs még vége a gumiabroncsos játékoknak. A Matador termékeivel nem kevesebb, mint fél milliós nyaralást nyerhetünk. Ehhez 4 új Matador nyári gumi, egy SMS és Fortuna asszony kegyei kellenek. Matador akcióAz SMS küldők 2013.04.27-ig fohászkodhatnak. (Játékszabályzat)

Continental akció

A Conti biztosra ment, már ami a nyereményt illeti. A 15000 Ft-os LEGO ajándék sokkal vonzóbb számomra, mint például egy hasonló összegű benzinkártya. (Ami egyébként szintén hasznos.) Nem nagyon tudok olyan gyermekről, akinek ne lett volna kedvence a LEGO és felnőtt létére ne gondolna rá vissza ugyanakkora szeretettel.

Ide illik egy érdekesség is, a LEGO a világ legnagyobb gumiabroncs gyártója ám, még ha miniatűr verziókban gyártja is a kerekeket.

Egy szett Continental nyárigumi megvásárlása esetén olyan LEGO készletekhez juthatunk, mint a fogolyszállítmány, vagy éppen tűzoltó rohamkocsi. Continental akcióA Continental – május 10-ig tartó – LEGO-nyárigumi akciójáról itt olvashattok.

Hankook akció

Végére hagytam, de tipikusan ráillik a Hankook nyárigumi akciójára a „nem utolsó sorban” titulus. A nyeremény ugyanis több mint kecsegtető. Ha vásároltok egy új garnitúra Hankook abroncsot, esélyetek lesz megnyerni a 15 db 102 cm-es Samsung LED TV egyike mellett a fődíjat, egy B-osztályos Mercedest!

Én bizony elgondolkodtam ezen. Már csak azért is, mert a Hankook nyárigumikat a Rácalmáson lévő gyárban állítják elő, így magyar vonatkozása is van. Hankook akció2013.05.24-ig lehet játszani a Merciért. Íme minden részlet.

Mit gondoltok, befolyásolja majd valamelyik nyereményjáték a nyárigumi vásárlásotokat?

(Képek forrása: Marso.hu)