Csajozási tipp: szúrd ki a gumit!

csajozás gumi kiszúrással

Japán egy igen furcsa ország. Erről többek között Badár Sándor, Jappán című élménykönyve is tanúskodik, de ezt támasztja alá a következő történet is. Ha Japánról és a gumiabroncsokról esik szó, akkor mondjuk a Yokohama, vagy még valószínűbb, hogy a Bridgestone gumigyár ugrana be mindenkinek.

Na, most nem róluk lesz szó, hanem egy elkeseredett hódítóról, Harada Josihito-ról. A japán férfi úgy próbált meg csajozni, hogy női sofőrök gumiabroncsait kiszúrta, a nagyobb áruházak parkolóiban. Ezzel bírta maradásra a hölgyeket, majd elegyedett velük szóba. Lefogadom, hogy hősként sietett segítségükre.

Lebukása után azonban bíróság elé állt, ahol 5 gumiabroncs megrongálásával vádolták meg. Ekkor azonban valami elpattant Haradában és vallomást tett, miszerint nem öt, hanem valamivel több, körülbelül ezer(!) gumiabroncs vált áldozatává, egytől-egyig csajozási szándékból.

Arról nem szól a fáma, hogy a japán gumi szamuráj mennyire volt sikeres ezzel a módszerrel. Két lehetőség van, vagy egyáltalán nem, ezért is kellett ezerszer próbálkozni. Ezesetben figyelemre méltó a férfi kitartása. A másik forgatókönyv szerint, túl jól sikerült a vadászat és nem volt indokolt a stratégiaváltás, hiszen ez a módszer hozta a legjobb konverziót a nők terén, Harada Joshito-nak.