Continental-on támad a szárazföldi Jet-ski

Jetflyer

Hallottatok már az E-volution által gyártott Jetflyer-ről? Egy szárazföldi jet-skiről van szó, amely „új dimenziót nyit a szabadságnak.” Nagyon komoly dizájn, környezettudatosság és elegancia jellemzi a kis gépet, amely – teljesen feltöltött akkumulátorokkal – képes 100 km/órával továbbrepíteni használóját.

A jármű nincs 230 kg, de 180 kg további terhelést elbír. (Azaz a lányok a komplett butikot felpakolhatják, egy-egy shoppingolás után.) Mondjuk hegymenetre nem érdemes gondolni a cirkálóval.

Ami az abroncsokat illeti, alapértelmezettként aszfaltra optimalizált gumikkal kapható a masina, de választható fűre, homokra, sőt téli időjárásra fejlesztett abroncsszettel is. A lengéscsillapítókat, amik egy efféle járműnél sokat adhatnak vagy épp vehetnek el az élvezeti értékből, a Continental (ContiTech MEGI®) készítette.

A Jetflyer felvértezhető golfütő táskákhoz terezett tartókkal, gyermeküléssel, de az okostelefon integráció is megoldott.

Kinek, hogy tetszik a jármű? Nem is kell érte túl messzire menni, mert bár még csak pár helyen kapható a Jetflyer, de Ausztriában és Svájcban is megoldható már a beszerzés!