Celebek és verdáik

Paris Hilton és a többi celeb verdaparkja

Mára egy rendhagyó bejegyzéssel készültem. Ezidáig vigyáztam, hogy egyetlen Paris Hilton vagy Győzike ne férjen a nyárigumiszerviz virtuális hasábjaira. Ma azonban beadtam a derekam és bizony celebek jönnek. No azért nem kell a kis x-et keresni azonnal, nem a salgótarjáni hősre gondolok, Ő most sem lesz.

De, hogy kapcsolódjon a témánkhoz – legalább is tágabb értelemben – minden egyes híresség elhozta verdáját is. Lássuk a polgárpukkasztást! És a nyárigumi szerviz 100. blogbejegyzését! PezsgőPUKK!

Kezdjük egyből Paris Hiltonnal. (Pontosabban gépparkjának gondolom elenyésző részével.)
A szőke szállodalánc örökös… és itt most bajban vagyok, látszik, hogy nem bulvár blogot írok. Minek nevezzem? Színésznő? Díva? Botrányhős? Léhűtő? Pornó… ja de erről nem is tud senki semmit, ugye…

Legyen egyszerűen csak Paris, tulajdonosa egy rózsaszín Bentley Continental-nak, egy Rolls Royce-nak, egy Lexus LFA-nak, de természetesen van egy piros Ferrarija is. Íme!

Bentley Continental - Paris Hilton Lexus - Paris Hilton Rolls Royce - Paris Hilton Ferrari - Paris Hilton

Paris után egy nehéz (öreg)fiú: Arnold Schwarzenegger

A jó öreg Scwarci nem akármilyen gépparkkal rendelkezik. A sportkocsikról csak egy gyors említést tennék. Arni garázsát lakja egy SLS Merci, egy Ferrari 360 Spider, egy Porsche 911, egy igazi veterán, Dodge Challenger vagy egy Bentley Contoinental (nem rózsaszínben persze, mint Paris kisasszonynál.)

És akkor jöjjenek az igazán “tökös” monstrumok.

Mercedes Unimog, egy kalsszikus Hummer és másik egy durva katonai terepjáró. Ütős darabok.

Mercedes Unimog - Arnold Schwarzenegger Hummer - Arnold Schwarzenegger Katonai terepjáró - Arnold Schwarzenegger

Felhívnám a figyelmet a gumiabroncsokra is!

Xzibit

A Pimp my ride műsorvezetőjeként is feltűnő repper, Xzibit nem adta alább egy hófehér Bugatti Veyron-nál. Emlékeztetőül, erre az, összesen 300 példányban értékesített autóra, 8 millió forintért kapni gumiabroncs szettet.

Xzibit Bugatti veyron

Cristiano Ronaldo

A sztárfocista nagyon durva gyűjteménnyel rendelkezik. A portugál gólgép gépparkját felsorolni sem egyszerű, beszéljenek inkább a képek. Sorrendben: Bentley Continental (már-már unalmas, mindenkinek van), Porsce 911, Cayenne Turbo, Ferrari 599 GTO, BMW m6, és a Dzsudzsák Balázs által lezúzott Lamborghini Aventador.

Bentley Continental - C Ronaldo

Porsche 911 - C Ronaldo Cayenne Turbo - C Ronaldo  Ferrari GTO - C RonaldoBMW m6 - C RonaldoLamborghini Aventador - C Ronaldo