Az MG3 Supermini az EfficientGrip mellett voksol

MG3 supermini

Nektek, hogy tetszik az MG Supermini-je? Többek között, a Ford Fiesta egyértelmű kihívójáról idén áprilisban jelentek meg az első hivatalos fotók.

A divatos megjelenésre azonnal felkaphatjuk fejünket, amit a koreai gyártó tudatosan ki is használ. Az Opel Adam és a Fiat 500 által indított trend, azaz az autó „megszemélyesítése” az MG-nek is szerepel eszköztárában. A vevők pl. speciális tető és ajtó grafikák közül választhatnak, ezzel is fokozván a UX-et, azaz a felhasználói élményt.

És amiért a témát előhoztam az természetesen a gumiabroncs. (Ki lepődött meg?) Nemrégiben ugyanis kiderült, mely márka és mintázat kerül a Supermini alá, gyári alkatrészként.

A gyártó, a környezettudatosságot és a kiváló tapadást  szem előtt tartva, a Goodyear EfficientGrip mellett döntött. A 195/55 R16 87V méretkategóriájú és indexelésű abroncsok legnagyobb előnye ugyanis az alacsony gördülési ellenállás és a kiváló (nedves felületen mért) tapadási tulajdonság.

A kiválasztás során, a Goodyear csaknem teljes palettáját tesztelte az MG, így jutott el az EfficientGrip-hez. Nem tűnik rossz választásnak, annyi biztos.