Autók, amiket gyárilag M+S abroncsokkal szerelnek

rexton w - hógumikkal

Bevett szokás, hogy nyári abroncsokon gurulnak ki az autók a gyárból. Az abroncs, de az egész autópiacon rendszeresen hírtértékkel br ha egy márha, úgynevezett gyári alkatrészként kiválaszt egy gumiabroncs modellt. (Ezekről itt a blogban is rendszeresen olvashattok.)

Van azonban pár olyan gyártó, amely nem nyári, hanem úgynevezett „hógumikkal” (Mud and Snow abroncsokkal) szerelik fel. Ez nem jelent teljes értékű téli gumit. A különbség az előírt specifikációkban van. (A téli gumikra valamivel szigorúbb előírás vonatkozik.)

A Korando crossoverei egytől-egyig kaphatók M+S gumikkal (konkrétan a Hankook Optimo K406 vagy a Kumho Solus KH15 mintázattal.)

Ebbe a sorba állt be most a feltörekvő (kiváló ár-érték arányra törekrő és ezt a célt folyamatosan közelítő) Ssangyong. A Rexton W Mud and Snow abroncsokat kap a gyárban.

A tavaly kiadott modell, pontosabban a Rexton család harmadik generációja (Rexton W) igen teccetősre sikerült. A LED soros fénycsík különösen szépre sikeredett, az Audira hajaz. A műszaki adatokért és a konstrukciókért fussátok végig a Ssangyong prospektusát!