A Gumi Hotel szolgáltatás

Azt vettem észre a különböző téli és nyárigumis híreket böngészve, hogy nagyon kis százalékban esik szó egy szolgáltatásról, amit a nagyobb gumiszervizek nyújtanak, pedig sok autós helyhiányból adódó problémáján segítene. Ez a szolgáltatás a Gumi Hotel, vagy gumiabroncs parkoltatás.
Ennek lényege, hogy a téli és nyárigumi csere során leszerelt – adott esetben felnin lévő – kerekeket, a tulajdonosuk egy gumiszervizben tároltatja, ahol gondoskodnak azok szakszerű elhelyezéséről, valamint ápolásáról. Utóbbi alatt a tisztítást és a gumik védőszerrel való kezelését értem.

Mit jelent a téli és nyári gumi hotel szolgáltatás?

A gumiabroncs hotel szolgáltatás részei

Manapság már az sem extra, hogy a gumi hotel csomagok tartalmaznak biztosítást is. A Marso például még a „normál gumi hotel” csomagjába is beillesztette a biztosítást is.
A prémium csomagban pedig egy környezetbarát tisztítás és a már említett gumiápoló felvitele tartozik.

Egy valamire való gumiszerviz pedig a szokásos gumis ellenőrzéseket is elvégzi, mint például a profilmélység és a guminyomás ellenőrzése, vagy a téli-nyári cserekor esedékes gumiabroncs kiegyensúlyozás (számítógép segítségével.) Érdemes legalább egy ajánlatot kérni a gumi hotel szolgáltatásra, hiszen nem kis helyet foglal négy nyári gumi (felnivel).